Vår historie

Profectum AS ble startet i 2011 etter at vi så behovet og mulighetene for å digitalisere parkeringsbransjen. Vi startet vår historie med å designe og patentere vår plattform for digitale tillatelser, parkID. Ved å ha nært samarbeid og sterk kjennskap til parkeringsbransjen har vi vært i stand til utvikle unike løsninger som effektiviserer og forenkler parkering både for kunder og tilbydere. Vi har alltid jobbet tett med våre kunder og partnere og har sammen med disse utviklet effektive og moderne bransjeløsninger.

Vår fremtid

Vi skal utvikle og drifte effektive, moderne og brukervennlige løsninger for transport og logistikk. Produkter og tjenester vi tilbyr skal alltid holde høy kvalitet og være fremtidsrettede. Som kunde hos oss skal du alltid bli godt ivaretatt av hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere.

Personvern

Vi tar personvern på alvor og vet at våre brukere forventer at produktene vi leverer både er sikre og ivaretar personvernet. For å oppfylle dette benytter vi Innebygd Personvern ved utvikling av våre produkter og tjenester. Vi stiller strenge krav til sikkerhet i våre systemer og vi tilstreber å begrense behandling av personopplysninger.

Les vår personvernerklæring